Φόρτωση ...

TwinBox

Η πιο ολοκληρωμένη λύση χωρίς υπολογιστή

 

 

Το TwinBOX αποτελεί την τελευταία λέξη τεχνολογίας στα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας. Συνδυάζει σε μία συσκευή, λειτουργίες ενός ασύρματου Access Point και ενός υπολογιστή. Η λύση απευθύνεται σε καταστήματα που θέλουν να κρατήσουν χαμηλά το κόστος μηχανογράφησης, χωρίς να στερούνται καμία λειτουργία ενός αντίστοιχου λογισμικού,που η χρήση του απαιτεί την ύπαρξη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Πρόσβαση μέσω Internet

Το σύστημα TwinBOX σας δίνει on-line πρόσβαση στα αρχεία σας, ακόμα και αν βρίσκεστε εκτός του καταστήματός σας. Νέα είδη, αλλαγές τιμών, έλεγχος ταμείων και πολλά άλλα, είναι πλέον άμεσα προσβάσιμα όλο το 24ωρο.

Ασφάλεια παραγγελιών

Το TwinBOX είναι η μοναδική λύση που εγγυάται την ασφαλή διαχείριση των παραγγελιών σας, χωρίς προβλήματα. Το "έξυπνο" λογισμικό αναλαμβάνει να αποθηκεύσει και να στείλει τις παραγγελίες, όταν το PDA βρεθεί εντός εμβέλειας, χωρίς καμία παρέμβαση του σερβιτόρου.

Τεχνική υποστήριξη

Το σύστημα TwinBOX σας παρέχει την αποκλειστική δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης, μέσω Internet. Με αυτό τον τρόπο η υποστήριξη γίνεται άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Συμβατότητα

Το σύστημα TwinBOX μεγαλώνει μαζί με την επιχείρηση σας. Ο σχεδιασμός του, επιτρέπει τη μετάβαση στο λογισμικό OREXSYS με την ίδια παραμετροποίηση, καταλόγους, χειριστές κτλ. Η μετάβαση γίνεται πολύ εύκολα και απαιτεί ελάχιστη εκπαίδευση.

Γιατί Εμάς;

Premium Talk Εύκολη διαχείριση Γρήγορη εγκατάσταση

Η τεχνογνωσία και τα υψηλών προδιαγραφών υλικά παρέχουν την εγγύηση καλής λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 365 μέρες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο μέσω τηλεφώνου ή online σύνδεσης.

Το περιβάλλον διαχείρισης είναι σχεδιασμένο για άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με τους υπολογιστές.

Η εγκατάσταση πραγματοποιείται στο ελάχιστο δυνατό χρόνο για να μην ενοχληθούν οι πελάτες σας.